Sirap group

Sirap je eden izmed najbolj kvalificiranih proizvajalcev sveže pakirane hrane v Evropi. Je v lasti skupne družbe Italmobilare, italjanske delniške družbe, ki kotira na Milanski borzi.

Sirap 2015

    • Promet: € 208 miljonov
    • 1.150 zaposlenih
    • 10 proizvodnih obratov
    • 15 podjetij  v 15 državah

Popolna mreža namenjena svetu pakiranja. Sirap ima rešitve glede pakiranja za vse vaše potrebe, izredno prilagodljiva vašim željam, ki so specifične in zahtevajo bolj celovit pristop za vsako stranko posebej. Dolgoročni cilj je zadovoljstvo stank in iskanje rešitev na področju pakiranja.

Sirap razvija inovativne rešitve za vse potrebe pri pakiranju sveže hrane: kompaktne posode v XPS izvedbi ( (polistiren pladnji), PET in PP (polipropilen), uporabne za vse vrste hrane. Zagotavlja širok spekter trgovskih izdelkov v živilski industriji, marketih in okrepčevalnicah. ( folije, posode, stroji, pripomočki in ostala oprema)

Dejavnost Sirap: je več kot pakiranje. To je ekipa strokovnjakov, ki delujejo skupaj, kar zagotavlja  vrhunsko podporo vsem strankam, ter sodelujejo z njimi za dosego zastavljenih ciljev in ustvarjanje boljših rezultatov. Dizajn, proizvodnja in še veliko več: stalna, vsakodnevna pomoč za vse stranke po Evropi.

Več ko le pakiranje.

Organigram skupine SIRAP GROUP

MEDNARODNA PRISOTNOST

Sirap proizvodne dejavnosti delujejo v devetih tovarnah v Italiji, Franciji, Poljski in na Madžarskem, z dvojno koristjo za stranke. Zagotovljena podpora. Proizvodne operacije so lahko izvršene takoj povsod po Evropi. Neposredna bližina zmanjšuje transportne stroške.

Bližina za stranke je ključna za Sirap. Prodajna podjeta in njihovi zunanji sodelavci prodajajo, svetujejo in zastopajo podjetje v 12 državah. Ključen cilje je vedno podpora strankam: stalna razpoložljivost in neposredna bližina na vsakem koraku. 

SI