SIGEP 2020

V veliko čast nam je, da z vami delimo isti trg.

Z velikim veseljem vas vabimo na sejem SIGEP 2020, ki bo potekal od 18.1.2020- 22.1.2020 v Riminiju; Italija. To leto bo Petruzalek, kot partner skupine Sirap Group predstavil novosti in inovativne rešitve za pakiranje živilskih proizvodov. (Hall C5, Stand 032)

Vaš obisk toplo priporočamo.

Prosim za potrditev vašega prihoda, da vam bomo lahko priskrbeli vstopnico za vhod v sejemski prostor, da lahko načrtujemo učinkovito srečanje z vami.

V kolikor imate kakršnokoli vprašanje v zvezi s sejmom nas kontaktirajte.

POTRDI

SIGEP 2020

SIGEP je vodilni sejem v poslovnem svetu za produkcijo sladoleda, peciva, čokolade, pekovskih izdelkov in kave. Kupci, proizvajalci in dobavitelji potrošnega materiala in opreme s tega sektorja vidijo SIGEP kot najbolj vznemerljiv in privlačen poslovni dogodek v letu.

VEČ INFORMACIJ

PETRUZALEK

Z več kot 50 letnimi izkušnjami je Petruzalek danes eno najbolj usposobljeno trgovsko podjetje na področju pakiranja živilskih proizvodov. Ponujamo široko paleto izdelkov vključno s stroji za predelavo in pakirnimi stroji. Od pladnev do folij, vrečk, škatlic za pecivo, lončkov do higienskih pripomočkov.

Rešitve pakiranja

Petruzalek zagotavlja elegantne in varne rešitve za vse funkcionalne in estetske potrebe. Široka linija vključuje plastične boxe za sladoled, hladilnike take-away, bele ali barvne personalizirane posodice v različnih velikostih.

NAŠ KATALOG ZA SLADOLED

Map of Sigep 2020

Priložene slike

SI